Όλα τα τελευταία Sneak peeks

Καλησπέρα στους φίλους και φίλες της Clash with Us κοινότητας. Χθες η ομάδα της Supercell που είναι υπεύθυνη για το Clash Royale δημοσίευσε κάποια από τα επόμενα χαρακτηριστικά που θα μπουν στο παιχνίδι, 4 νέες κάρτες καθώς και το 2vs2 mode για όλο τον Ιούλιο.

Πιο συγκεκριμενα, πλέον θα έχουμε 5 θέσεις για Battle Decks. Αυτό σημαίνει πως αν για παράδειγμα έχουμε κάποια τρελή ιδέα για κάποιο deck και πριν σκεφτόμασταν που θα χωρέσει, πλέον υπάρχει χώρος.

 

Επιπλέον δεν θα χρειάζεται οπωσδήποτε να είστε φίλοι στο facebook με κάποιον για να φαίνεται στους φίλους σας ενώ επίσης θα μπορείτε να τους προσκαλείτε κατευθείαν στην συμμαχία σας αν το επιθυμείτε.

Τέλος το πιο σημαντικό από όλα αυτά τα update είναι το γεγονός ότι επιτέλους οι συμμαχίες ξεκλειδώνονται στο επίπεδο 1 και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος στο επίπεδο 3. Αυτό είναι πολύ σημαντικό αν για παράδειγμα κάποιος φίλος ή φίλη σας μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι και θέλει κάποιες συμβουλές για το πώς να ανέβει πιο γρήγορα αλλά τα card request παραμένουν κλειδωμένα μέχρι το επίπεδο 3.

Να μην ξεχάσω να αναφέρω πως πλέον θα μπορείτε να αντιγράψετε κατευθείαν από το TV Royale κάποιο deck που σας άρεσε. Χρήσιμο επειδή πολύ παίχτες άλλαζαν το deck τους μέχρι να μπεις στο προφίλ τους και έπρεπε να το κάνεις χειροκίνητα.

Ας μιλήσουμε όμως και για τις νέες κάρτες που ανακοίνωσε η Supercell. Καταρχάς πρόκειται για 1 legendary (Mega Knight) , 1 epic (Cannon Cart), 1 rare (Flying Machine) και 1 common (Skeleton Barrel).

 

Όλες οι νέες κάρτες θα κυκλοφορήσουν σε ξεχωριστά challenges στο άμεσο μέλλον ενώ επιπλέον θα υπάρξουν και 3 νέα challenges: 1)Sudden death 2)Triple elixir και 3)Ramp up. Μπορείτε να δείτε τις νέες κάρτες καθώς και τα challenges στο παρακάτω βίντεο του Orange Juice:

 

Όσων αφορά το 2vs2 mode, η εταιρεία ανακοίνωσε διάφορα game modes όπως το 2vs2 friendly battle, το 2v2 Draft και το 2vs2 Challenge. Επιπλέον, σύντομα θα μπορείτε να συλλέγετε κορώνες με τους φίλους σας σε 2vs2 μάχες. Ουσιαστικά όπως αναφέρει και η εταιρία, θέλει να δει αν θα άρεσε στους παίχτες να ενσωματώσει το 2vs2 mode για πάντα μέσα στο παιχνίδι. Γι’αυτό και θα κρατήσει για όλο τον Ιούλιο.

 

Με το επόμενο update που θα κάνει η εταιρία θα ενσωματώσει και αυτό το mode για 7 ημέρες δοκιμαστικά για τυχόν λάθη και προβλήματα.

Ουσιαστικά από ότι φαίνεται η Supercell θέλει, όλα αυτά που έκανε μέχρι τώρα ένας παίχτης μόνος του, να τα κάνει με έναν φίλο του ή ακόμα και με έναν άγνωστο από όλο το παιχνίδι καθώς θα υπάρχει και αυτή η δυνατότητα, δηλαδή να παίξεις με έναν τυχαίο παίχτη εναντίον 2 άλλων παιχτών.

Αυτά ήταν όλα τα update που ανακοινώθηκαν σήμερα. Αναμένουμε με ανυπομονησία και μέχρι την επόμενη φορά, καλές μάχες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)