Το Clash Royale (όπως η αγάπη) θέλει 2… για να ζεσταθεί

 

Μετά από μία μικρή τρικυμία που πέρασε από την κοινότητα του Clash with Us, έχει ακολουθήσει η σχετική περίοδος ηρεμίας, η οποία έφερε ως αποτέλεσμα μία ιδιαίτερη δροσιά δημιουργικότητας. Τα άρθρα που έχουν δημοσιευτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ουσιώδη και γραμμένα με ποιοτικό και πλούσιο λεξιλόγιο τα οποία…. θα ζήλευε και μαθητής της τρίτης λυκείου που πάει να δώσει πανελλήνιες!!!

Έτσι μετά από την προσπάθεια για έναν εντυπωσιακό πρόλογο, ήρθε η στιγμή να μπούμε στο θέμα. Αναμφίβολα λοιπόν  η δραστηριότητα που κέντρισε το ενδιαφέρον μέσα στο παιχνίδι, ήταν οι 2 vs 2 μάχες. Ένα κομμάτι του παιχνιδιού που ικανοποίησε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς που δεν αρκούνται απλά στις προσθήκες νέων καρτών για να θεωρούν ένα τέτοιο game εξελίξιμο.

Μήπως όμως το 2 vs 2 έχει λόγους να νιώθει αδικημένο; Δεν θα σχολιάσω ιδιαίτερα τα troll deck ή την χαοτική διαφορά των λέβελ που βλέπουμε κάποιες φορές, αλλού είναι ο προβληματισμός μου.

Ένα τόσο ενδιαφέρον κομμάτι του παιχνιδιού κοντεύει να χαρακτηριστεί μέχρι και ανούσιο. Παίζεις με φιλαράκια σου ( ή και άγνωστους παίκτες), παίρνεις το crown chest, δεν χάνεις και τίποτα σε περίπτωση ήττας…και όλα μέλι – γάλα.

Δεν θα ήταν προτιμότερο όμως να αξιοποιούνταν λίγο περισσότερο;
Η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι θα μπορούσε να λειτουργεί κανονικά σαν ranked game. Είναι γνωστό ότι μετά από έναν συγκεκριμένο αριθμό μαχών το παιχνίδι σταματά να σου προσφέρει gold και δεδομένου ότι δεν έχεις κάποιο χώρο για chest, το παιχνίδι σε σπρώχνει σταδιακά στα τουρνουά και τα challenge. Σε αυτό το σημείο σίγουρα θα θέλαμε το κάτι παραπάνω που δεν θα κοστίζει και gems.

Επίσης θα ήταν πολύ καλό σαν ιδέα, να οριστεί ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα εμφανίζεται το 2 vs 2 και θα δίνει για παράδειγμα  την δυνατότητα σε όλες τις ελληνικές κλάν να διαμορφώνουν την κατάταξή τους. Θέλω να τονίσω εδώ ότι σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να αμφισβητήσω την υπάρχουσα κατάταξη, αλλά ο καθένας μας σίγουρα θα πιστεύει ότι η κλάν του αξίζει 1-2 θέσεις παραπάνω….γιατί να μην δίνεται η ευκαιρία να δούμε όλοι εάν μπορούμε να κερδίσουμε το κάτι περισσότερο ή όχι?

Κλείνοντας θα μας ενδιέφερε η άποψη σας…

Να μονιμοποιηθεί το 2v2; Ναι ή Οχι;

Να αποκτήσει έναν ranked χαρακτήρα ή να μείνει χαλαρό ως έχει;

One Reply to “Το Clash Royale (όπως η αγάπη) θέλει 2… για να ζεσταθεί”

  1. Σωστές οι σκεψεις απο τον counavos,θα ηθελα να προσθέσω οτι θεωρω πως πρεπει να καθιερωθεί με αυτη τη μορφη που το ειδαμε (μαχες με συμπαίκτη απο κλαν και ραντομ)το 2vs2 . όσες περισσότερες εναλλακτικες εχουμε σε ενα παιχνιδι ειναι προς όφελος ολων. προσωπικα θα ηθελα να υπάρχει και η δυνατότητα του λαντερ με συμπαικτη και σεζον τσεστ.

    keep on clashing!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)