Συνέντευξη με τους GREEK RONIN (#22U2Q8J)

 • Ποτέ περίπου ιδρύθηκε η κλαν σας και από ποιους? 

[ Tsakos – Co-Leader ]: Όλα ξεκίνησαν από το Clash of Clans Αύγουστο του 2013 όταν μια παρέα ήταν σε ένα random clan και τότε αποφάσισε να ιδρύσει τη δική της Clan, Greek Ronin. Η Clan πήγε πάρα πολύ καλά, έτσι όταν ξεκίνησε το Clash Royale, μας κίνησε το ενδιαφέρον και αρκετοί ξεκινήσαμε να παίζουμε το παιχνίδι. Ετσι ιδρύσαμε την νέα clan sto game στις 2 Απριλίου του 2016 από τους Tsakos, Trooper, Kamaraios, Atropos, Fotampas, Kostaras94, Petran_GR.

 • Ποιος είναι leader και για ποιον λόγο επιλέχθηκε? Πείτε μας 2 λόγια για αυτόν. 

[ Marin – Co-Leader ]: Μετά την συμβουλή μου στον τότε Leader Tsakos, έγινε Leader ο StoiC  λόγω του ότι  ασχολούταν με την Clan περισσότερο από κάθε άλλον και η εικόνα της ομάδας γινόταν ολοένα καλύτερη.

[ Kamaraios – Co-Leader ]: Ο StoiC είναι ο αρχηγός μας και ο λόγος που επιλέχθηκε είναι απλός, ενώ ήταν elder ακόμα, ασχολούταν πιο πολύ από όλους μας μέχρι και από τον Leader. Είναι τρομερά οργανωτικός και κάνει τον άλλον να θέλει να είναι ενεργός. Ασχολείται με τα πάντα ενώ βρίσκει χρόνο να είναι και στους Top 20 της Ελλάδος.

[ Tsakos – Co-Leader ]: Αρχικά ήμουν leader στη Clan αλλά ένας αρχηγός πρέπει να ξέρει να παραχωρεί τι θέση του και έτσι λοιπόν έδωσα την αρχηγεία στον StoiC , είναι δίκαιος με όλα τα μέλη της Clan , τυπικός , ποτέ δε το «έπαιξε» αρχηγός και πάντα δίνει συμβουλές και βοηθάει τους υπολοίπους παίχτες στο παιχνίδι. Άλλωστε για να του παραχωρήσω το Clan,  το ‘’Σπίτι μας’’, σημαίνει πως πάνω απ’ όλα είναι ΕΜΠΙΣΤΟΣ.

 • Περιγράψτε μας με λίγα λόγια την κλαν σας. 

[ StoiC – Leader ]: Η Clan μας αποτελείτε από την Greek Ronin με όριο Trophies τα 3800 και 2 μικρότερες Clan, την Greek Ronin 2 με όριο Trophies τα 2800 και την νεοσύστατη Greek Ronin 3 όπου δεχόμαστε όλους τους παίκτες ακόμα και εκείνους που μόλις ξεκίνησαν το Clash Royale.

[ Marin – Co-Leader ]: Είμαστε μια σταθερή ομάδα στην οποία κυριαρχεί ο χαβαλές , η ομαδικότητα και η αλληλοβοήθεια. Βοηθάμε τους λιγότερο έμπειρους παίκτες με Tips σε θέματα που δεν γνωρίζουν και φυσικά με τα deck τους.

[ Kamaraios – Co-Leader ]: Όταν αποφασίσαμε να ιδρύσουμε την Clan,  το σκεπτικό μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ευχαριστώ φιλικό-οικογενειακό παρεάκι. Είχαμε ήδη κλαν στο Coc με αυτό το κλίμα. Η σημερινή εικόνα δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα της όταν πρώτο ξεκινήσαμε. Λίγο πριν έρθει ο Stoic είχαμε καταφέρει να υπάρχει ζεστό το κλίμα ανάμεσα μας αλλά μέχρι εκεί. Δεν είμασταν ανταγωνιστικοί, είχαμε ανενεργούς παίκτες και γενικά αυτό ήταν που μας έλειπε. Τώρα με την βοήθεια του νέου Leader StoiC σιγά σιγά διορθώνεται και αυτό. Ελληνικό Clan έμπειρων και ‘’χαβαλετζίδων’’ παικτών που όλοι είμαστε φίλοι.

[ Last – Co-Leader ]: Η clan μας πλέον αποτελείτε από έναν σταθερό πυρήνα έμπειρων ατόμων που έχουν καθημερινή επικοινωνία μεταξύ τους και απαρτίζεται από «υπό-ομάδες» ατόμων που γνωρίζονται μεταξύ τους από κοντά είτε που γνωρίστηκαν μέσω του παιχνιδιού, όπως έγινε με εμένα και τον StoiC. Tην υπόλοιπη Clan συμπληρώνουν παίχτες οι οποίοι δένονται σιγά σιγά με τον πυρήνα και γίνονται κομμάτι του. Γενικά υπάρχει ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα στην Clan που ενισχύει την πώρωση και αποτρέπει τον κορεσμό.

[ Tso_lo_13 – Co-Leader ]: Η Clan μας είναι μια μεγάλη οικογένεια . Όλα τα μέλη της έχουν πολύ καλές σχέσεις και πάνω από όλα σέβονται τον συμπαίκτη τους , που πιστεύω είναι το πιο σημαντικό σε μια ομάδα .Το chat είναι μια άβυσσος…γεμάτο από φιλικά πειράγματα και αστεία μεταξύ των μελών .

 • Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σας και πως σκοπεύετε να τους πετύχετε? 

[ StoiC – Leader ]: Ο στόχος της ομάδας μας είναι να γίνουμε μια από τις μεγαλύτερες Clan του Clash Royale διατηρώντας συγχρόνως ένα θερμό «οικογενειακό» περιβάλλον.

[ Marin – Co-Leader ]: Στόχοι της Clan είναι να παραμένουν όλοι οι παίκτες ενεργοί, να προσφέρουν donates και να συμμετέχουν στο Clan Chest. Με αυτόν τον τρόπο δυναμώνει η Clan αλλά και οι  ίδιοι.

[ Kamaraios – Co-Leader ]: Τους στόχους μας λίγο πολύ τους έχουμε πετύχει θα έλεγα. Είμαστε μια μεγάλη παρέα, είμαστε ενεργοί όλοι, ο καθένας μας δίνει αυτά που μπορεί και με το παραπάνω. Αυτό που χρειαζόμαστε πιστεύω είναι να ανέβουμε λίγο στα συνολικά μας κύπελλα. Για να γίνει αυτό προσφέρουμε σε όλους του παίκτες πρόσβαση σε Tips και Guides που έχουμε στο Group της Clan μας στο Facebook .

[ Last – Co-Leader ]: Η ενίσχυση του πυρήνα που προανέφερα, με ενεργά και δυνατά μέλη είναι ο σημαντικότερος στόχος. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την επίτευξη του προφανή στόχου, την αναρρίχηση στην βαθμολογία. Επίσης έχουμε την Ακαδημία στην οποία φιλτράρονται παίχτες με σκοπό την προώθηση τους στην Greek Ronin και ήδη έχουμε αρκετούς από εκεί μαζί μας. Α! Και να μην ξεχάσουμε να πούμε ότι για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει πλέον και Greek Ronin III.

 • Ποιοι είναι συνήθως στο top 3 της κατάταξης σας και δύο λόγια για αυτούς.

[ StoiC – Leader ]: Οι 2 πρώτοι σταθερά είμαστε,  ο «Δάσκαλος» της Clan, Marin και εγώ. Ο Marin είναι ένα από τα παλαιότερα μέλη και το πιο έμπειρο της Clan μας. Διεκδικούν την 3η θέση συνήθος Marar, arxiepiskopos21 και DemonicalDog. Ο Marar  παίζει έξυπνα και ανεβαίνει σταθερά. Ο arxiepiskopos21, ο αεκτζής της Clan μας,  που δυναμικά προσπαθεί και γίνεται όλο και καλύτερος. Ο DemonicalDog, ένας απο τους νεότερους σε ηλικία παίκτες της Clan μας που κάνει τις πρώτες του προσπάθειες στο live streaming και παρακολουθεί τις εξελίξεις στο χώρο του Clash Royale , δοκιμάζει συνεχώς καινούρια deck έχοντας καταλήξει κυρίος σε Hound decks και κάθε season είναι και δυνατότερος.

[ Kamaraios – Co-Leader ]: Stoic, Marin, arxiepiskopos21. Οι καλύτεροι μας παίκτες με διαφορά, και ταπεινοί παράλληλα.

[ Tso_lo_13 – Co-Leader ]: Πρώτος και καλύτερος είναι ο Stoic ο οποίος πιστεύω είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη βελτίωση από τους Έλληνες παίχτες εδώ και αρκετούς μήνες. Έχει καταφέρει να φιγουράρει στο Top 5 της Ελλάδας σε αρκετά season και σιγά – σιγά πιστεύω θα τον βλέπουμε να ανεβαίνει και άλλο. Δεύτερος είναι ένας από τους πρωτεργάτες της Clan ή αλλιώς “δάσκαλος” του StoiC , ο Marin. Ένας ακόμα που καταφέρνει να βρίσκεται στους τοπ παίκτες της Ελλάδας παρόλο που έχει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Στην τρίτη θέση βρίσκονται διαφορετικοί κάθε season αλλά αυτοί με τις περισσότερες εμφανίσεις εκεί, νομίζω είναι ο Demonical Dog και ο arxiepiskopos21 .

 •  Ποιος / ποιοι είναι τα πειραχτήρια της παρέας? 

[ StoiC – Leader ]: o Tso_lo_13 με την ατελείωτη διάθεση του για να σπάσει πλάκα, δεν γίνεται να του θυμώσεις παρά μόνο να γελάσεις. Επίσης ο Last που πάντα θα βρει κάτι να σχολιάσει με τοξικό αλλά συγχρόνως καλοπροαίρετο τρόπο και με τα έξυπνα αστεία του ;).

[ Kamaraios – Co-Leader ]: Όλοι κάνουμε χαβαλέ με όλους και το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις μόνο άφθονο γέλιο!

[ Last – Co-Leader ]: Το μεγαλύτερο πειραχτήρι της Clan είναι ο Tso_lo_13 δίνει πάντα ρεσιτάλ τρολαρίσματος και χαβαλέ  και πάντα θα βρει τον τρόπο ακόμα και στις δυσκολότερες και πιο μαύρες μέρες να σε κάνει να γελάσεις.

 • Πείτε μας το πιο ευχάριστο και το πιο δυσάρεστο γεγονός που βίωσε η ομάδα σας. 

[ StoiC – Leader ]: Ένα από τα πιο δυσάρεστα γεγονότα ήταν όταν στους πρώτους 2 μήνες που ήμουν στην Clan αποχώρησαν πολλά δυνατά και ηγετικά μέλη από την ομάδα μας και πέσαμε ως Clan στην 120 θέση. Το ευχάριστο ήταν όταν ο προηγούμενος αρχηγός της Clan ο Tsakos λόγω υποχρεώσεων και έλλειψης  χρόνου μου ανέθεσε καθήκοντα Leader. Σταδιακά βελτιώσαμε την Clan με την βοήθεια του Tso_lo_13 και αργότερα του Last και φτάσαμε να βρίσκεται η Clan μας στις Top 50-40 της Ελλάδας.

[ Marin – Co-Leader ]: Τα δυσάρεστα τα έχουμε αφήσει στο παρελθόν και δίνουμε βάσει στη σκληρή δουλειά για την ανάπτυξη και βελτίωση της clan και στις επιτυχίες μας, που είναι ότι πιο ευχάριστο για μας.

[ Kamaraios – Co-Leader ]: Θα μιλήσω προσωπικά. Το πιο ευχάριστο έγινε το προηγούμενο Season, όταν είδα τον StoiC, τον leader μας, να βρίσκεται αγέρωχα στην 2η θέση πανελλαδικά και να κλείνει στην 4η θέση στο τέλος του season. Ένιωσα πολύ περήφανος για κάποιο λόγο. Σαν να ήταν το όνομα μου εκεί. Το πιο δυσάρεστο για μένα ήταν ότι για κάποιο διάστημα ήμουν ανενεργός λόγω δουλειάς και σπουδών. Οι εποχές είναι δύσκολες και ο χρόνος πολυτέλεια. Αισθάνομαι άσχημα που ο αδερφός μου και συνιδρυτής, ο Atropos, είναι ανενεργός για τον ίδιο λόγο.

[ Last – Co-Leader ]: Νομίζω το πιο ευχάριστο γεγονός, αν εξαιρέσουμε την έλευση μου στην Clan :Ρ είναι η season που διανύουμε τώρα όπου καταφέραμε να ανέβει και άλλο η clan σε Trophies. Δυσάρεστο για την Clan είναι κάθε φορά που κάποιο μέλος αποφασίζει να σταματήσει το game για προσωπικούς λόγους. Είναι σεβαστό και αποδεκτό όταν κάποιος πλέον έχει κάποιες άλλες προτεραιότητες στην ζωή του.

 • Γιατί κάποιος να προτιμήσει την ομάδα σας;

[ StoiC – Leader ]: Πέρα από το οικογενειακό περιβάλλον και τον χαβαλέ που μας βοηθάει να ξεχάσουμε τα προβλήματα μας και να κάνουμε ένα διάλειμμα  από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, στην όμαδα μας βοηθάμε όλους τους νέους ή και παλαιότερους παίκτες ανεξαρτήτως Trophies και ηλικίας. Προσφέρουμε καινούρια Deck και τροποποιήσεις στα υπάρχοντα με βάση τον τύπο στρατηγικής και τα Unit που θέλει να χρησιμοποιήσει ο καθένας.

[ Marin – Co-Leader ]: Επειδή είμαστε μία από  τις πιο οργανωμένες Clan και υπάρχει υγιείς ανταγωνισμός. Επίσης επειδή αποφεύγουμε τα προσβλητικά σχόλια και όλοι βοηθάμε όλους.

[ Kamaraios – Co-Leader ]: Για το κλίμα που έχουμε που θυμίζει οικογένεια σε μεγάλο βαθμό.

 • Μια ερώτηση επιλογής της Clan προς τον leader.

[ Clan ]:  Leader, αναρωτιόμαστε πως τα κατάφερες και έφτασες στην 2η θέση του ελληνικού Ladder και συνεχίζεις και μένεις στους Top 10 παίκτες της Ελλάδας καθώς οργανώνεις παράλληλα τρεις Clan, εργάζεσαι καθημερινά και συγχρόνως παρέχεις απλόχερα την βοήθεια σου σε όποιον την ζητήσει.

[ StoiC – Leader ]:  Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι καθόλου εύκολο, έφτασα στην 2η θέση του Greek Ladder μετά από πολύ υπομονή και επιμονή και ανεβαίνοντας συνέχεια από τις 15 Ιανουαρίου 2017 μετά από συμβουλές του Marin στην αλλαγή 2 καρτών στο Deck μου και παρακολουθώντας κάθε λάθος που έκανα στα match μου μέσω των Replays. Όσον αφορά την δουλειά μου και τα προβλήματα, μόλις γυρίσω σπίτι και μπω στο Clash Royale και αρχίσω και διαβάζω το clan chat και αρχίσει ο χαβαλές ξενιάζω και όλες οι δυσκολίες της καθημερινότητας μένουν πίσω. Υποστήριξη προσφέρω σε όλους τους παίκτες όπως την πρόσφεραν και σε μένα στα πρώτα μου βήματα στο Clash Royale. Στην διαχείριση των τριών Clan, μου έχει λύσει τα χέρια ο Last o οποίος είναι απανταχού παρόν τις ώρες που απουσιάζω και διαχειρίζεται κυρίως τις 2 μικρότερες Clan μας.

 • Μια ερώτηση επιλογής του leader προς την Clan.

[ StoiC – Leader ]: Θα ήθελα να μάθω αν είστε ευχαριστημένοι από την πορεία και το κλίμα της Clan μας, καθώς και απο αυτά που προσφέρει.

[ Clan ]:  Το να ανεβαίνεις σαν Clan 4-5 θέσεις στο Local Leaderboard σε κάθε διαδοχική season είναι παραπάνω από ικανοποιητικό. Όπως επίσης και το κλίμα στην ομάδα όταν είναι πολύ ζωντανό και θερμό. Αυτά που προσφέρει η Clan είναι αντίστοιχα εκείνων που προσφέρουν και οι κορυφαίες ομάδες καθώς όχι μόνο γίνονται πολλά donates αλλά και δίνονται συμβουλές στου παίκτες, οι οποίες τους βοηθάνε να ανέβουν γρήγορα και ανώδυνα.

 • Λίγα λόγια για το clash with us που ήθελε να πει η ομάδα μας.

[ Clan ]: Eπισκεπτόμαστε το Clash with us καθημερινά είτε μέσω του Group στο Facebook είτε μέσω της σελίδας του στο www.clashwithus.gr. Πρόσφατα αρκετοί από μας εγγραφήκαμε στο group και βρήκα ένα μεγάλο community όπου βρίσκεις πληροφορίες και αστεία topic συγχρόνως. Το Group πριν λίγες μέρες ξεπέρασε τα 2000 members γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα βλέποντας την παρέα να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Clash with us για την ευκαιρία που μας δίνει με αυτή την συνέντευξη να μας γνωρίσει η ελληνική κοινότητα του Clash Royale και εύχομαι  στην ομάδα του Clash with us να συνεχίσει την καλή δουλειά και το group να ξεπεράσει τους 10.000 members.

 

Αυτοί λοιπόν είναι οι Greek Ronin και τους ευχαριστούμε θερμά που μας άνοιξαν την πόρτα της κλαν τους και μας έδωσαν την ευκαιρία να αναδείξουμε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ομάδα τους. Συγχαρητήρια παιδιά, συνεχίστε έτσι και να είστε σίγουροι πως σε λίγο καιρό θα ψάχνετε νέους στόχους μιας και οι τωρινοί σας, θα έχουν ήδη εκπληρωθεί.

Αν θέλετε και εσείς να γνωρίσει η ελληνική κοινότητα του Clash Royale την κλαν σας, δεν έχετε παρά να μας στείλετε την επιθυμία σας να λάβετε μέρος στις συνεντεύξεις στο info@clashwithus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)