Συνέντευξη με τους GREEK CLAN (#RQQJQVJ)

Αλλη μια ελληνική, όνομα και πράγμα ομάδα, η GREEK CLAN, παίρνει το λόγο για να μας παρουσιαστεί σήμερα. Ας δούμε τι μας είπαν.

  1. Ποτέ περίπου ιδρύθηκε η κλαν σας και από ποιους?

Η clan μας αρχικά ιδρύθηκε από τον αδερφό της GeorgiaGR (η leader της ομάδας). «Αυτή η ομάδα είναι ιστορική και δεν θα την παρατήσω» λέει συχνά η GeorgiaGR

  1. Ποιος είναι leader και για ποιον λόγο επιλέχθηκε? Πείτε μας 2 λόγια για αυτόν.

Eνώ ο αδερφός της GeorgiaGR ήταν leader προέκυψε ένα συμβάν και κάποιος κίκαρε τους παίκτες από την clan με αποτέλεσμα να μείνουν 3 μόνο άτομα. Αφού τα 2 έφυγαν και έμεινε μόνο ο αδερφός της GeorgiaGR, τα παράτησε και έκανε την GeorgiaGR leader. Σήμερα η GeorgiaGR είναι ένα πολύ συμπαθητικό άτομο και από τους πιο συμπαθέστατους στην clan.

  1. Περιγράψτε μας με λίγα λόγια την κλαν σας.

H clan μας είναι μια clan με ιστορία σχεδόν από τότε που φτάχτηκε το clash royale. Είμαστε μια πάρα πολύ καλή παρέα και δεχόμαστε όλους όσους ψάχνουν για μια νέα clan.  Οι λέξεις “bro” και «φίλε» περιγράφουν την φιλιά μας…

  1. Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σας και πως σκοπεύετε να τους πετύχετε?

H στόχοι της ομάδας μας είναι να περνάμε καλά, να κάνουμε φιλίες με άλλους παίκτες και γενικά να είναι μια ομάδα όπου μπορείς να νιώθεις άνετα με εκείνη. Δεν κυνηγάμε να μπούμε στα top Local clans καθώς δεχόμαστε όλους τους παίκτες που είναι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν.

  1. Ποιοι είναι συνήθως στο top 3 της κατάταξης σας και δύο λόγια για αυτούς.

Τώρα οι θέσεις ποτέ δεν είναι σταθερές καθώς οι παίκτες αυξάνονται και μειώνονται σε τρόπαια. Προς το παρόν, ο πρώτος είναι JIMAGG 2004, ο οποίος παίζει με ένα hog-giant skeleton deck και για άμυνα χρησιμοποιεί zap, arrows, fire spirits Και witch προκειμένου να σκοτώσει τα troops τύπου skeleton amry ή minions . Ο δεύτερος είναι ο δημήτρης πκ ο οποιος παίζει με ένα balloon-elite barbarian deck. Βάζει balloon με από πίσω έναν Baby Dragon και fire spirits και για επίθεση στο έδαφος, elite barbarians με log και Lumberjack. Η Τρίτη θέση ανήκει στον jimaras158 ο οποίος παίζει με ένα deck που οι 4 legendary cards που έχει είναι ο βασικός επιθετικός.

  1. Ποιος / ποιοι είναι τα πειραχτήρια της παρέας?

Γενικά δεν έχουμε πολλά πειραχτήρια στην παρέα, καθώς όλοι καμιά φορά λέμε τα αστεία μας και πειράζουμε ο ένας τον άλλο.

  1. Πείτε μας το πιο ευχάριστο και το πιο δυσάρεστο γεγονός που βίωσε η ομάδα σας.

Υπάρχουν πολλά ευχάριστα γεγονότα στην ομάδα μας, ένα γενικό είναι ότι είμαστε ενεργοί και έχουμε καλές φιλίες μεταξύ μας. Το πιο δυσάρεστο γεγονός όμως ήταν όταν ένα άλλο συμβάν με kick συνέβη. Ένας co leader κίκαρε τους μισούς παίκτες από την clan με αποτέλεσμα αυτοί που είχαν μείνει να φύγουν επειδή η ομάδα είχε λιγοστέψει σε άτομα και θα είναι δύσκολο να προσαρμοστούν με τα νέα άτομα που θα έρθουν. Ενώ είχαν μείνει μόλις 16 παίκτες, 4 παίκτες οι οποίοι είχαν φύγει μόνοι τους, επέστρεψαν στην ομάδα. Από εδώ και πέρα νέοι παίκτες άρχισαν να μπαίνουν από μόνοι τους και μέχρι σήμερα είμαστε μια δυνατή ομάδα.

  1. Γιατί κάποιος να προτιμήσει την ομάδα σας;

Γιατί είμαστε μια πολύ καλή παρέα, έχουμε δυνατές φιλίες μεταξύ μας και είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε τους συμπαίκτες μας όταν έχουν προβλήματα.

One Reply to “Συνέντευξη με τους GREEK CLAN (#RQQJQVJ)”

  1. Μπραβο ρε Σταθαρα GeorgiaGR εδω! Ολα αυτα που ειπες για την ομαδα ειναι ευχαριστα πραγματα! Μακαρι να μηνεις για παντα στην ομαδα οπως λες γιατι το guilt σε εχει αναγκη bro! Ας μηνουνε για παντα μια ενωμενη ομαδα! Οποιος θελει join: 2500+ Clan Tag:RQQJQVJ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)