Σε εξέλιξη βρίσκεται το Gameathlon

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα Gaming events της Αθήνας το Gameathlon που λαμβάνει χώρο στο κλειστό Tae Kwon Do του Φαλήρου. Μην χάσετε την μοναδική αυτή ευκαιρία να πάρετε μέρος σε μεγάλα τουρνουά Clash Royale, για τα οποία ακολουθεί το σχετικό πρόγραμμα, άλλα και να γνωριστείτε από κοντά με μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες παίχτες και φυσικά με μέλη των μεγαλύτερων ελληνικών κλαν και όχι μόνο.

Παραθέτουμε  πρόγραμμα των events που ακολουθούν καθώς και σχετική ενημέρωση για το καθένα από τον captain της εθνικής Στέλιο Γαβριηλίδη :

Σάββατο 8/7:

Greek National Team Qualifiers
10k Gems LAN/Online Tour
Έναρξη Εγγραφών: 14:00
Κλείσιμο Εγγραφών και Έναρξη: 16:00 (ή όταν γεμίσει το tour):
Λήξη τουρνουά: 17:00 (ή μια ώρα μετά απ όταν γεμίσει το tour)

Κυριακή 9/7:

Main Tournament
Έναρξη Εγγραφών: 11:30
Κλείσιμο Εγγραφών και Έναρξη: 13:00

 

Σχετική ενημέρωση για 2-3 πραγματάκια που θα ενδιαφέρουν όλους από τον captain της εθνικής μας ομάδας Στέλιο Γαβριηλίδη:
«Αυτό το ΣΚ καταφέραμε μετά από σχετική επικοινωνία με τον διοργανωτή του μεγαλύτερου gaming event στην Αθήνα, GameAthlon να φέρουμε στον χώρο και για τις 2 μέρες (8-9 Ιουλίου) τουρνουά Clash Royale. Θα υπάρχει ειδικός χώρος με πρίζες και wifi αποκλειστικά για mobile devices όσων θα πάρουν μέρος στα τουρνουά που θα γίνουν. Εγώ προσωπικά θα είμαι admin για το event μαζί με τον Θωμά Θεοδοσίου και τον Χρήστο Κοντογιαννης και θα χαρούμε να σας δούμε, να τα πούμε και να σας βοηθήσουμε για ότι χρειαστείτε.

Κάποιες επεξηγήσεις γι αυτό:
-Το δεύτερο τουρ του Σαββάτου θα είναι 10κ gem ingame tour που ο κωδικός θα δοθεί εδώ στο group, και σε όλους όσους είναι στον χώρο και θα μπορεί να παίξει οποιοσδήποτε κι ας μην βρίσκεται στον χώρο. Το συγκεκριμένο tour θα δίνει στους πρώτους 20 (όπως ήταν και στα αντίστοιχα της supercell για τα globals) ένα εισιτήριο για qualifiers που θα κάνουμε για την επιλογή παιχτών για την Εθνική Ελλάδος στα CR Worlds, όπου και επιλέχτηκα να είμαι αρχηγός, και θα προσπαθήσουμε η επιλογή να είναι όσο πιο αξιοκρατική γίνεται, να διαλεχθούν οι καλύτεροι και να βρούμε ακόμη και τους καλούς παίχτες που ίσως είναι άγνωστοι για το ευρύτερο κοινό.
-Το τουρ της Κυριακής θα είναι lan, θα έχει 98 slots, οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εγγραφής, και θα βγει ένα top 16 όπου θα έχει διαδικασία brackets με bo5 και card ban για όποιον χάνει ένα match του bo5. Στο συγκεκριμένο τουρ θα υπάρχει και έπαθλο 100 euro δωροεπιταγή από τον Γερμανό. »

Το Clash With Us θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις των events. Το πραγματικά σημαντικό όμως είναι, όσοι έχετε την ευκαιρία, να ζήσετε από κοντά την μοναδική εμπειρία του GameAthlon!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)