Σας περιμένουμε όλους

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, χωρίς να θέλουμε να σας κουράσουμε, σας υπενθυμίζουμε πως το Clash With Us είναι κάτι περισσότερο από ένα site και μια κοινότητα για το Clash Royale.

Στόχος μας από την πρώτη κιόλας ημέρα δημιουργίας ήταν να γίνει ένας χώρος όπου θα επικοινωνούν όλοι οι Έλληνες και Κύπριοι παίχτες, όλες οι ελληνικές και κυπριακές ομάδες. Στόχος μας από την πρώτη μέρα ήταν να γίνει ο χώρος έκφρασης όλων εμάς που περνάμε ευχάριστα ατελείωτες ώρες μπροστά από την συσκευή μας, παίζοντας το αγαπημένο μας παιχνίδι.

Υπάρχουν κλαν και παίχτες με πολύ ταλέντο που θα μπορούσαν με ένα τους κείμενο να βοηθήσουν την κοινότητα να ανεβάσει το επίπεδο της παικτικά. Όπως υπάρχουν και χαρισματικοί άνθρωποι ανάμεσα μας που με ένα τους άρθρο θα μπορούσαν να ανεβάσουν το επίπεδο της κοινότητας πνευματικά, μιας και μην ξεχνάμε ότι μεγάλο μέρος της είναι σε ηλικία που ο χαρακτήρας τους ακόμα πλάθεται.

Σκοπός αυτού του κειμένου είναι να υπενθυμίσει σε όλους πως οι πόρτες του Clash With Us θα είναι πάντα ανοιχτές, για όλες τις ομάδες άλλα και για όλους τους παίχτες που θα ήθελαν μοιραστούν με την κοινότητα κάποιο άρθρο με την θεματολογία της επιλογής σας.

Γιαυτό λοιπόν μη διστάσετε να γράψετε οτιδήποτε (ένα άρθρο με το θέμα της επιλογής σας, έναν οδηγό στρατηγικής, την άποψη σας για οποιοδήποτε θέμα κλπ), μην διστάσετε ακόμη και να ζητήσετε την βοήθεια μας για οδηγίες άλλα και ιδέες γύρω από αυτό που θέλετε να γράψετε.

Να είστε σίγουροι πως υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν καλύτερα, σαν ομάδα άλλα και ως μονάδες, μέσα από ένα όμορφο άρθρο.

Φιλικά,

ClashWithUs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)