Οδηγός για 20 νίκες στο Crown Championship Challenge

Το crown championship challenge αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο challenge του Clash Royale ως σήμερα όσον αφορά την αίγλη, την δόξα και φυσικά τις αμοιβές.

Η supercell αρχικά έδινε μια δωρεάν προσπάθεια σε κάθε παίχτη να δοκιμάσει την τύχη του, με την κάθε επόμενη να κοστίζει 100 gems. Πολύ σύντομα όμως αυτό άλλαξε καθώς η εταιρεία αποφάσισε να εισακουστεί το community το οποίο δικαιολογημένα απαιτούσε το κόστος να πέσει από τα 100 στα 10 gems μιας και μιλάμε για ενα πολύ δύσκολο κατορθώμα όπως αυτό των 20 νικών αλλά και το γεγονός πως η επίτευξη τους θα έδινε και την ευκαιρία της συμμετοχής στο μεγάλο τουρνουά που θα αναδείξει τον καλύτερο παίχτη στον κόσμο.

Η supercell λοιπόν όχι μόνο παραδέχθηκε το λάθος της και έριξε την τιμή του κόστους συμμετοχής στα 10 gems αλλά προσέφερε στους παίχτες και  3 δωρεάν προσπάθειες παρακαλώ!!!

Το Clash With Us γνωρίζοντας πολύ καλά ότι το επίτευγμα των 20 νικών είναι ιδιαίτερα δύσκολο αποφάσισε να ψάξει και να συγκεντρώσει βίντεο με tips, ιδέες για ντεκ και τακτικές από μερικούς εκ των δημοφιλέστερων youtubers.

Nickatnyte

Ο Nickatnyte ιδιαίτερα απλόχερα μας δίνει 5 διαφορετικά ντεκ. Ντεκ για κάθε γούστο και για κάθε τρόπο παιχνιδιού.

 

Chiefpat

Ο chiefpat από την άλλη προτίμησε να χρησιμοποιήσει ένα siege deck με X-bow, inferno dragon και ice wizard. Εκνευρίζομαι και μόνο που το σκέφτομαι, όχι να το αντιμετωπίσω κιόλας…

 

Ash (Clash With Ash) 

Μία πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση από τον Ash ο οποίος αποφάσισε να πάρει μέρος στο Crown Championship Challenge με ένα ντεκ που δεν θα περιέχει καθόλου legendary κάρτες.

 

Pand

Ο δικός μας Pand έρχεται με 3 προτάσεις για ντεκ, με την πρώτη να αναφέρεται σε ντεκ με μοναδική legendary τον ice wizard (προτείνει και αντικατάσταση για την περίπτωση που θα λείπει από την συλλογή κάποιου). Δεύτερο έρχεται ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον miner – poison ντεκ με τους Electro wizard και Bandit να συνοδεύουν τον συμπαθέστατο σκαφτιά. Τελευταίο αλλά καθόλου καταιδρωμένο ένα X-bow siege deck.

 

Surgical Goblin

Ένα ακόμα X-bow siege deck  παρόμοιο (αν όχι ίδιο), με αυτό του chiefpat. Ο λόγος που το προσθέσαμε είναι ότι πολλοί θεωρούν υπεύθυνο τον surgical goblin για την δημιουργία άλλα και την γρήγορη εξάπλωση του εκνευριστικού αυτού ντεκ. Αν ανακαλύψω πως αληθεύει τον σβήνω αμέσως από τα subscribes μου. Ετσι, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και εγώ καλός φίλος με κάποιον που σπαμάρει κάρτες μπροστά απο Xbow και mortar δεν θα γίνω ποτέ! Να πέσει το βίντεο…

 

Για κλείσιμο αφήσαμε ένα βίντεο του Ash όπου δεν προτείνει κάποιο συγκεκριμένο ντεκ, αναφέρει όμως κάποια πολύ ωραία tips προκειμένου να πάτε όσο πιο μακριά μπορείτε και γιατί όχι να πιάσετε και τις 20 νίκες!

 

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε έστω και λίγο στο να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας στο Crown Championship Challenge και φυσικά σας περιμένουμε στην κοινότητα να μας πείτε τις εμπειρίες σας, τα επιτεύγματα σας άλλα και να προσφέρετε και εσείς την βοήθεια σας απλόχερα στα υπόλοιπα μέλη.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)