Οι hero cards και η «διαρροή» για το επόμενο μεγάλο update

 

Στο τελευταίο του βίντεο, ο chief pat μιλάει για κάποιες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προσθήκες που όπως υποστηρίζει ο ίδιος, σκέφτεται η supercell να εντάξει στο Clash royale.

Το εν λόγω update, είτε τελικά αποφασιστεί να κυκλοφορήσει αυτούσιο όπως παρουσιάζεται στο βίντεο είτε όχι, περιέχει κάποιες προσθήκες που πραγματικά  θα εκτόξευαν το παιχνίδι! Οι προσθήκες αυτές έχουν να κάνουν και με την κυκλοφορία νέων καρτών, σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι αυτές που θα κλέψουν την παράσταση.

Εκεί που πραγματικά εντοπίζεται το ενδιαφέρον είναι στην προσθήκη κάποιων modes, τα οποία θα προσπαθήσουμε να σας περιγράψουμε παρακάτω, με τις λίγες πληροφορίες που διαθέτουμε.

  • Το πρώτο mode αφορά ένα ειδος survival mode. Σκοπός σας εδώ θα είναι να προστατέψετε τον πύργο σας από ορδές troops που θα κατευθύνονται προς αυτόν σε κύματα. Σαν να μην έφτανε αυτό, η συχνότητα των κυμάτων θα αυξάνεται όσο κυλάει ο χρόνος.
  • Το δεύτερο mode έχει να κάνει με κάποιου «ειδικού τύπου» troops τα οποία θα κάνουν την εμφάνιση τους στην αρένα και εμείς θα καλούμαστε να τα σκοτώσουμε. Πιθανότατα να μην υπάρχουν πύργοι που θα μας βοηθούν στην αποστολή μας αυτή. Επίσης δεν έχει ξεκαθαριστεί αν αυτά τα «ειδικού τύπου» troops θα είναι κάποια bosses ή κάποια από τα ήδη υπάρχοντα troops ή ακόμα και κάτι άλλο που δεν έχει διαρρεύσει ακόμα.

 

Μεγάλο ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζουν και τα νέα challenges που αναφέρει ο chief pat στο βίντεο του.

  • Blind deck challenge. (κόστος 5 gems)
  • Three bridges Challenge. (κόστος 5 gems)
  • Team draft challenge. (κόστος 5 gems)
  • Team vs Enemy challenge. (κόστος 5 gems)
  • Hero challenge. (κόστος 100 gems)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το hero challenge καθώς hero αναμένεται να είναι το νέο rarity του Clash Royale. Έτσι πλέον θα υπάρχουν 5 rarities, τα ήδη υπάρχοντα Common, rare, epic, legendary και αν οι διαρροές επιβεβαιωθούν θα είναι διαθέσιμοι και οι heroes.

 

Δεν γνωρίζουμε αν θα επιβεβαιωθούν οι διαρροές, σίγουρα όμως το ελπίζουμε αφού πλέον δεν θα μιλάμε για ένα απλό update άλλα για αλλαγή εποχής στο αγαπημένο μας παιχνίδι!

Ακολουθεί το εν λόγω  βίντεο…

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)